NAMS-administratie - Heldere kijk op cijfers
WELKOM bij NAMS-administratie & controlling  
                 
NAMS-administratie & controlling is een jonge, dynamische  dienstverlenende onderneming,  met een schat aan ervaring in het MKB met betrekking tot administratie, belasting-aangiften, controlling, management en sparringpartner voor de directie.
 
Ons hart  ligt bij de bedrijven in het MKB.  Wij helpen u graag om van uw bedrijf een succes te maken en vinden het belangrijk dat u de juiste beslissingen kunt nemen. Net als u houden wij van helderheid en duidelijkheid, van verantwoord en realistisch ondernemen en van direct en persoonlijk contact.
Kortom: wij willen een goede partner voor u zijn en waarde aan uw bedrijf toevoegen.
 
Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, is onze dienstverlening ingedeeld in de klantengroepen ADMINISTRATIE en PARTTIME CONTROLLING.
 
ADMINISTRATIE is gespecialiseerd in het verzorgen van de boekhouding, belastingaangiften voor ZZP-ers en de ondernemingen in het MKB, die deze werkzaamheden uitbesteden aan een boekhouder of accountant.
 
PARTTIME CONTROLLING is gericht op MKB bedrijven die graag van de expertise van een ervaren controller gebruik willen maken voor een bepaalde dag per week, maand of voor een bepaald project.
 
 
Vooraf maken we duidelijke afspraken met elkaar, welke werkzaamheden wij voor u gaan doen en wat de kosten zijn die wij hiervoor in rekening brengen. 
 
Wij willen graag kennis met u maken. De koffie staat klaar! U kunt ons bellen op
06 - 50 123 059  of mailen naar info@nams-administratie.nl 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint